SEO Byrå Stockholm

Referenser

Vill du veta vad SEO kan innebära för er verksamhet och hur många fler leads vi kan generera åt er?

Om kunden

Klarahem säljer tjänster relaterade till dödsbon. Juridik, värdering, bortforsling, uppköp av bohag och arvskifte. 

Det tog mindre än 1 vecka innan sidan hade sina första organiska besök ifrån Google. Därtill mindre än 1 vecka innan man gjort sin första affär på ett lead som kom in via hemsidan.

Vad vi gjort
Resultat
Om kunden

Stålhästen säljer och tillverkar cyklar med ett klassiskt utseende till privatpersoner och företag i Sverige. Cyklarna säljs primärt via deras webbhandel som vi hjälpt till att optimera. 

Vi har hjälpt Stålhästen med att kartlägga sökord, kategorier och produktsidor som saknats i e-handeln. Också hjälp dem driva mer trafik och till den fysiska handeln samt service-delen. 

Vad vi gjort
Resultat
Om kunden

Tommysfönsterputs är ett av Sveriges främsta bolag inom fönsterputs och till skillnad ifrån vad du kanske tror, opererar de i en relativt konkurrensutsatt bransch på Google. 

Vi har byggt en ny hemsida och över tid implementerat en unik strategi för höga placeringar på Google. De har gått ifrån inga placeringar på topp 3 till 130 stycken. 

Vad vi gjort
Resultat
Om kunden

Städbolaget i Göteborg AB anställer drygt 140 personer och är främst verksamma i västra Sverige. 

De kom in via en referens och hade en något omodern hemsida, samt hade aldrig tidigare arbetat med sökmotorsoptimering. Enligt uppskattning har vi ökat mängden inkommande leads med över 200% sedan starten. 

Vad vi gjort
Resultat
Om kunden

T&S reklam är en del av en större koncern inom profilkläder och profilprodukter.  

Det här vår äldsta kund och har varit ett otroligt givande samarbete över tid. Jakob, vår kund ställer höga krav är alltid intresserad av mer och bättre ranking. Utan den här typen av kunder som vågar satsa, har idéer och vill prova nya saker stannar man själv av i utvecklingen. Så, stort tack för att ni är kunder hos oss!

2020 nominerades tsreklam till stora SEO priset i kategorin profilprodukter. 
 

Vad vi gjort
Resultat
Om kunden

ABC RÖR är ett VVS företag med säte i Stockholm.  

Det här är en tacksam bransch eftersom väldigt lite har skrivits på Google i förhållande till hur många frågor människor har om allting som har med VVS att göra.  

Vi har tagit många kommersiellt intressanta sökord åt kunden som ger fria händer att öka mängden trafik och leads. 

Vad vi gjort
Resultat

Vad våra kunder säger