SEO Byrån

SEO Hemsidor med
Rocket Digital

Rocket Digital är en SEO byrå i Stockholm som hjälper företag med hemsidor,  sökmotoroptimering, Sociala Medier i Sverige och internationellt. 

Hemsidor

För många handlar webbutveckling om färger, bilder och känslor. Vi säger inte att det är utan poäng, men om du vill hamna högt upp i sökresultaten finns det saker som är lika viktiga för att lyckas.

Vi bygger hemsidor som bäst kan liknas med moderna säljare och mötesbokare. SEO hemsidor helt enkelt

Förstudie & Analys

Sökordsanalys är utgångspunkten för att lyckas med SEO på din hemsida. Vi planerar din hemsida för maximal genomslagskraft på Googles index.

Konvertering

Vi optimerar mängde kontakter eller köp som hemsidan genererar med hjälp av beprövade konverteringsmetoder.

Nyckelfärdig

Vi bygger kompletta hemsidor som levereras nyckelfärdiga. Tanken är att de ska ranka upp direkt och börja leverera leads.

Hemsidesreferenser

Hur vi bygger hemsidor

Förstudie & Analys

Vi bygger nästan bara hemsidor vars syfte är att ranka högt på Google och antingen generera affärer åt kunden eller leads. 

Vi startar varje ny hemsida med en förstudie av er verksamhet samt hur vi skall kunna förmedla eller sälja era tjänster på Google med maximal effekt. 

Design är viktigt, men när man bygger hemsidor för höga placeringar måste man kanske kompromissa bort minimalism vilda designidéer.  

I en sökordsanalys är det viktigt med vilka nyckelord som behöver vara framträdande i text och rubriker. Det ger oss också grunden för sökordsmatchning, där vi gemensamt planerar vilka sökord som ska prioriteras och hur de ska matchas mot ditt innehåll.

Konvertering

Konverteringsoptimering är delvis en teknisk process där en viss typ av layout teoretiskt sätt konverterar bättre än en annan. Är det lätt att hitta telefonnummer, skicka meddelande, be om prisuppgifter, göra köp med mera. 

Enkelt uttryckt vill man göra det så simpelt som möjligt för ens besökare att fullfölja det syfte vilket är hemsidan raison d’etre. 

Till stort del handlar det om sunt förnuft. Finns det bilder på personalen? Finns det uppgifter som kan styrka ert bolags trovärdighet? Kundreferenser och intyg som visar att man verkligen existerar och levererar resultat. 

Nyckelfärdig

Eftersom företag kommer till oss för att de vill ha fler leads och köp behöver vi en kort startsträcka på ranking. Många hemsidesbolag säljer framsidan på ett vykort eller ett motsvarigheten till ett visitkort. 

Vi behöver SEO optimerad text och den behöver skrivas på beställning. 

Av flera orsaker är det här svårt för kunder att producera själva varpå vi samarbetar med ett stort antal professionella skribenter som tar fram texter åt oss.

Hemsidan levereras alltså helt färdig och kommer som regel börja producera leads och försäljningar relativt omgående. 

Möt oss bakom bolaget

Som team utvecklar vi effektiva SEO strategier för framåtsträvande företag som vill vinna lika mycket som vi. Fundamentet i vad vi tror på är att skapa långa kundrelationer igenom att alltid sätta kundens intresse i första rum.  När ni lyckas och växer, så gör vi också det.

Niklas Zintio

Grundare
Niklas.Zintio@Rocketdigital.se

Sofia Hjärtberg

Delägare
Sofia@Rocketdigital.se