SEO Hemsida

Sökmotoroptimering, SEO för din hemsida går ut på att maximera möjligheterna att det är du och inte konkurrenterna som syns högst upp bland sökresultaten när dina kunder eller partners söker efter dina produkter och tjänster.

När du kommer till oss börjar vi från grunden med en genomgång av din verksamhet och vilka besökare du vill ha till din hemsida. Vi gör sedan en noggrann analys av vilka söktermer som är viktiga för dig och ser till att ta fram det text- och bildmaterial som behövs.

0
Specialister
0
Antal hemsidor
0
Sökord på topp 10

Strategi och Planering

För många handlar webbutveckling om färger, bilder och känslor. Vi säger inte att det är oviktigt, men om du vill hamna högt upp i sökresultaten finns saker som  är viktigare för att lyckas.

Rätt strategi och en arbetsprocess som fungerar varje gång är nödvändigt för ett lyckat resultat. Hos oss är inte SEO sista steget i processen, det är själva fundamentet. Färg form och estetik tar vi hand om när grunden är på plats.

Analys

Sökordsanalys är utgångspunkten för att lyckas med SEO för din hemsida. Genom att analysera vilka produkter och tjänster dina kunder letar efter och vilka söktermer de använder får vi en exakt bild av vad som behöver finnas med.

Optimering

Med sökordsanalysen som bas behöver innehållet på din hemsida optimeras. Vi förbättrar dina befintliga sidor, men tar också fram helt nytt innehåll för att du bättre ska ringa in rätt söktermer och få fler träffar på google.

Konvertering

Konvertering är ögonblicket du väntat på! Det är när dina besökare förvandlas från fönstertittare till kunder, medlemmar, partners, eller vad som nu är målet. Vi placerar era konverteringspunkter på det platser av hemsidan folk klickar.

Kontakta oss när du behöver en optimerad hemsida

Vi hjälper dig att optimera din hemsida för att maximera värdet du får ut av den. Vi utvärderar och analyserar hela tiden utfallet för att kunna göra ytterligare förbättringar.

Att lyckas med SEO är ett komplext arbete, med många detaljer att hålla ordning på. Vi hjälper dig hela vägen i mål. För oss är bara topplaceringar bra nog. Har du viljan och ambitionen så har vi kompetensen.

Kontakta oss

Sökordsanalys

I en sökordsanalys är det viktigt med vilka nyckelord som behöver vara framträdande i text och rubriker. Det ger oss också grunden för sökordsmatchning, där vi gemensamt planerar vilka sökord som ska prioriteras och hur de ska matchas mot ditt innehåll.

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering kallas det arbete vi gör för att det ska vara så enkelt som möjligt för dina besökare att utföra en förutbestämd handling. Exempelvis; klicka på en köpknapp, skicka ett meddelande eller boka ett möte. 

Förfinad algoritm och sökarens intention

Sökmotoroptimering är inget enkelt engångsjobb där det finns en checklista för att lyckas direkt. Efter 2–3 månader, när din nya hemsida hunnit landa utvärderar vi resultatet. Ofta kan vi då göra mindre justeringar för att ytterligare förbättra ditt resultat.

Bygga rätt från början skapar optimala förutsättningar

Att slippa göra om känns bra och det känns ännu bättre när det tar lång tid att få facit på rätt utfört arbete. Sökmotoroptimering kräver tid innan resultaten blir synliga och att se resultatet kan ibland ta flera månader. Därför är det viktigt att skapa optimala förutsättningar för att lyckas. Det hjälper vi dig med genom vårt arbetssätt som går ut på att bygga rätt redan från början, genom ett strukturerat arbetssätt och en beprövad process.

Vårt upplägg bygger på noggrann planering

Vi slarvar inte med vårt arbete. När du vänder dig till oss är det för att du siktar på toppositionerna i sökresultaten och vi kommer att arbeta hårt för att du ska nå hela vägen till förstaplatsen.

Vår ambition innebär också att vi ibland tvingas tacka nej. Det handlar om att du alltid ska kunna lita på att vi gör ett bra jobb och levererar det vi lovar. Om vi bedömer att förutsättningarna saknas för att du ska lyckas nå en topposition av det ena eller det andra skälet tackar vi hellre nej till affären än gör ett jobb som varken du eller vi känner oss nöjda med.

Kontakta oss