SEO Byrå Stockholm

SEO BYRÅ Nyköping

Rocket Digital är en SEO byrå i Nyköping som hjälper företag med sökmotoroptimering i Sverige och internationellt. 

Inte en vanlig SEO-byrå Nyköping

Vi är en liten personlig SEO byrå som hjälper företag i Nyköping att få fler kunder. Funderar du på varför er hemsida inte levererar några nya kunder? Eller har ni anlitat ett SEO bolag som lovat guld och gröna skogar men inget händer? 

Dessvärre är det en verklighet för många som köper hemsidor eller anlitar ett SEO bolag. Säljare som inte alls kan SEO lovar kunderna fantastiskt resultat med hjälp av sökmotoroptimering.Du kanske misstänker att din SEO byrå inte gör någonting eller väldigt lite? Tyvärr är det en realitet för många. Efter att byrån sålt in SEO tjänsten gör man i praktiken ingenting förutom att fakturera er efter några månader. 

Är du ute efter en SEO byrå i Nyköping som kan hjälpa er att få fler besökare? Vi har varken tillväxtmål eller säljare och tackar hellre nej till en affär än lova mer än vad vi kan leverera. Vi erbjuder skalbar och prisvärd sökmotoroptimering som får din hemsida att ranka högt på Google

Vårt sätt att arbeta som SEO byrå - Rocket Flow

Vår SEO i Nyköping erbjudande kommer ur insikten att om man slutar addera, förbättra och förändra kommer man inte bibehålla sina topp-positioner på Google i längden. Som seo-byrå Nyköping måste vi hela tiden förbättra er hemsida igenom att arbeta med både nytt och gammal innehåll, länkar och tekniskt ständigt ligga i framkant. Hur vi skiljer oss ifrån andra SEO företag:

 • Inga begränsningar vad gäller antalet sökord. 
 • Vi optimerar din hemsida och inte bara specifika landningssidor.
 • Utveckling och kompetensöverföring.
 • Fokus på att öka er försäljning och antalet leads.
 • Vi redovisar varje månad vad vi faktiskt gjort. 

Vår målbild som SEO byrå

Vad kan man förvänta sig som kund av oss som SEO byrå i Nyköping ?

 • Högre SEO ranking. Bättre positioner på Google så att hemsidan attraherar nya och fler kunder. Företag och människor som inte hittar er på Google idag.
 • Mer organisk och relevant trafik. Den förbättrade rankingen på Google genererar ökad relevant trafik till er webbplats.
 • Att få fler kunder och mer försäljning. Att trafiken till webbplatsen får en positiv inverkan på er försäljning och nykundsförfrågningar.
För att starta upp arbetet med sökmotoroptimering och få rätt förutsättningar tar vi tillsammans med er fram en lista över relevanta sökord som vi initialt skall fokusera vårt arbete kring. 

Teknisk Analys

Vi tittar på upp till 40-punkter i en grundlig teknisk analys av din webbplats enligt Googles riktlinjer.

Sökordsanalys & Strategi

Sökord lever i sin egen konkurrensmiljö på Google. Vi gör en analys av din marknad.

On-page optimering

Hemligheterna är gömda mitt framför dina ögon! Små on page förändringar ger ofta snabba vinster

Förtroendesignaler

Google vet i praktiken inte vilka sidor som drivs av riktiga organisationer, företag och människor. Därav att de tittar på förtroendesignaler

Auktoritet

Det här är kanske den största påverkansfaktorn av alla, Nämligen mängden inkommande länkar till din webbplats.

Avstämningar & Support

Vi stämmer av med er löpande och kvartalsvis. Är ni osäkra? Eller behöver hjälp finns vi alltid där.

Mer än bara en SEO-byrå i Nyköping

Webdesign

Vi bygger och designar hemsidor och webshoppar för att ranka högt på Google.

Google-Ads

Som seo-byrå hjälper vi er självklart med Google-ads i Nyköping också för att uppnå era försäljningsmål.

Digital Marknadsföring

Vi hjälper företag med Innehåll, landningssidor, Facebook kampanjer och mycket mer.

Som seobyrå arbetar vi med kunder på månadsbasis där vi skapar en unik plan för varje kund med planerade insatser varje månad på er hemsida. Innehåll, on page och off-page ingår i alla paketen utöver tekniskt SEO arbete. 

Boka möte direkt

Vill du veta hur vi kan hjälpa er?

Vi vill gärna lära känna dig och ditt företag! Kontakta oss direkt på mail, ring eller boka ett möte på en tid och ett datum som passar dig.

SEO-byråns priser

Lokal SEO

Kr 7 500 Månadsvis
 • Innehåll
 • Litet Länkpaket
 • Kvartalsavstämning

Medium

Kr 10 000 Månadsvis
 • Innehåll
 • Mellanstort länkpaket
 • Kvartalsavstämning
Populär

Large

Kr 15 000 Månadsvis
 • Innehåll
 • Stort länkpaket
 • Kvartalsavstämning

E-handel

Offert Vi skräddarsyr
 • Innehåll
 • Stort länkpaket
 • Kvartalsavstämning

Vad våra kunder säger

Frågor & Svar om...

SEO

SEO är en akronym för det engelska ordet search engine optimization. På svenska säger man sökmotorsoptimering.

Att inte arbeta med Search engine optimization eller SEO som vi säger i Sverige, är ungefär som att sätta upp reklam i skogen där ingen kan se den. 

SEO i Nyköping kan vara tufft, men är klart värt det

Att bara ha en webbplats kommer inte räcka för att skaffa nya kunder även om sökmotorsoptimering självklart inte är den enda möjligheten. 

SEO genererar på sikt och över tid gratistrafik till ens sida. En text som tog 4 timmar att skriva kan i praktiken generera 100-tals, 1000-tals nya kunder eller försäljningar. Det finns i praktiken inget maximum. 

Google ads Nyköping ger typiskt sätt snabba resultat. Man kan enkelt se vilka sökord som fungerar, respektive vilka som inte gör det.

Däremot är intäkterna beroende av att man stoppar in pengar hela tiden. Ökar konkurrensen kommer du behöva betala mer, men får antagligen samma resultat. 

Därmed inte sagt det ena är bättre än det andra utan fungerar bra i kombination. Det viktiga är egentligen att man förstår sina egna nyckeltal och hur mycket varje enskild kund genererar i vinst. 

Det finns dessvärre många faktorer som påverkar hur snabbt en sida ökar i ranking på Google. Vad ert utgångsläge är,  samt konkurrensen i branschen är mest avgörande och vilka insatser som krävs för seo i Nyköping

Det är fantastiskt när kunder är duktiga skribenter, motiverade och kan stå för den här biten själva eftersom det blir bättre när faktiska experter håller i pennan. Givetvis får man instruktioner. 

Så är det dock inte i 99% av fallen varpå vi bistår med innehåll.

SEO står för Search Engine Optimisation eller på Svenska sökordsoptimering. 

Vad är det exakt? Det spelar ingen roll om du frågar proffs eller amatörer så kommer alla ge dig olika svar. Däremot tror jag vi kan vara överens om att syftet är att öka en hemsidas synlighet på sökmotorer igenom att uppnå höga positioner. 

Det är svårt att besvara vad SEO i Nyköping kostar utan titta på konkurrensen på era sökord, er hemsida och  utgångsläget. 

Sökmotoroptimering pris är överhuvudtaget dessvärre svårt att ge raka svar på utan att veta era förutsättningar. Kontakta oss så ger vi er ett kostnadsfritt förslag!

Enkelt uttryckt är det som händer bortom din hemsida, men som påverkar din ranking. Oftast menar man länkar ifrån en till en annan sida när man använder ordet off page inom SEO. 

Vill du har hjälp med lokal sökoptimering Nyköping eller digital marknadsföring har du kommit till rätt plats. Vi är specialister på lokal SEO.  

Google är utan tvekan världens största sökmotor. Vi, alltså du och jag är online 24/7 och gör både medvetet och omedvetet 100-tals sökningar varje vecka.  I Sverige görs det över 50 miljoner sökningar varje dag. Vi optimerar hemsidor för våra partners räkning för bättre positioner, mer relevant trafik till sin hemsida, samt att få in fler kunder.

Det är ingenting man går runt och tänker på, inte ens vi som arbetar med Googles sökresultat reflekterar över det särskilt mycket. Om man dock verkligen kan ta in vad jag precis skrev, förstår man utan vidare att närvaro på Google är otroligt viktigt för företag. Man kan givetvis lyckas på andra sätt, men varför inte satsa åtminstone en del av sitt krut på den sannolikt viktigaste marknaden? 

Beroende på vilka SEO insatser ni önskar eller behöver så varierar kontraktslängden för sökmotoroptimering

De flesta vill inte betala i en klumpsumma för de insatser man oftast kan göra direkt. Istället vill man göra förändringar över tid och dessutom ha support. 

Vad vi kan lova är att försöka möta era önskemål med en skräddarsydd offert.

Nej, det gör vi i regel inte med vissa undantag. Vi har företag i samma bransch, men inte sådana som geografiskt konkurrerar med varandra. 

Det är inte omöjligt att räkna ut, men nästan. Som sagt, det beror på er bransch och er hemsidas utgångsläge. 

Ja, vi jobbar med länkar. Läs mer om SEO länkar .

Det beror på vad du tror kunna dig tjäna på öka din trafik samt dina leads med i somliga fall 1000% per månad. 

Nej, om du är villig att lägga in timmarna på att lära dig SEO så behöver du ingen konsult eller seo-byrå Nyköping. Dessutom är det rätt så roligt!

Däremot om du tror dig kunna tjäna mer pengar på att fokusera på din spetskompetens avråder jag dig starkt eftersom ens SEO kunskaper i princip är dagsfärska. 

Det går inte att svara på utan veta mer om er hemsida och ert företag. Den snabbaste hemsidan jag rankat började få försäljningar efter en vecka på organiska besökare ifrån Google. 

För rätt kund är vi Sveriges bästa seo-byrå i Nyköping. Vad vi märkt över åren är att personkemi och engagemang är lika viktigt som själva tekniken eller våra färdigheter. Hör av dig!

Det skiljer sig åt. Somliga seo-byråer i Nyköping jobbar mest med försäljning, andra kanske har 2-3 stora kunder jobba heltid för medans en del bolag fungerar i princip som IT-konsulter som hyr ut personal.

Sökmotoroptimering eller förkortat SEO, är ett samlingsnamn för de tekniker som används för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i sökmotorer. 

Eftersom rangordningen av webbsidor sker automatiskt kan man försöka att till webbplatsägarens fördel optimera den bedömning som sökmotorerna gör igenom att anpassa hemsidan till de faktorer som algoritmerna tar hänsyn till.

I den här texten är det t.ex. viktigt att jag nämner orden: Google Adwords Byrå, SEO Byrå, SEO byråer Marknadsföring, SEO typ 50 gånger och SEO byrå i Nyköping bland 200 andra fraser som är viktiga om man vill ranka på sökordet SEO byrå i Nyköping och digital marknadsföring. 

För så är det, Google är en korraleringsmaskin som egentligen inte vet vilka texter eller hemsidor är bäst utan kan bara jämföra dem inbördes. 

SEO Nyköping...

Mer än bara En Seo Byrå i Nyköping

Vi har kunder i hela Sverige. Bland annat i StockholmÅkersberga, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Jönköping, Kalmar, Luleå, Malmö, Nyköping, Örebro, Södertälje, Sollentuna, Upplands Väsby, Uppsala, Vallentuna, Västerås, VäxjöTäby och hjälper flera bolag med sökmotoroptimering internationellt. 

Inte bara SEO utan vi bygger hemsidor, sätter upp kampanjer i sociala medier och hjälper kunder med  övergripande digitala marknadsföring. Vår ambition är inte att bli störst utan det bästa SEO bolaget i Nyköping