SEO byrå Luleå

Vi hjälper företag över hela Sverige och i Luleå få mer försäljning på nätet.

Vårt erbjudande i korthet


Leo Colleen
Leo Colleen
2023-11-28
Jag var inbokad på ett onlinemöte för att disktuera en av företagets tjänster, men vi kom fram till att tjänsten nog inte passade oss. Första pluspoängen där att inte bli offer för hårdsälj. Istället blev jag erbjuden en enklare insats till en väldigt förmånlig prislapp, andra pluspoängen. Sedan fortsatte min kontaktperson att följa upp att guida oss gällande den insatsen, med ett engagemang som vida översteg vad som var rimligt att förvänta sig till vad vi betalat. Fem veckor senare hade vi gått från rank 16 till 1 på Google maps för vår huvudsakliga sökterm i vårt område. Bolagets kultur verkar handla om att SEO är kul och att ha en stark vilja av att lyckas, inte om att mjölka sina kunder på så mycket pengar som möjligt!
Måns Erlandsson
Måns Erlandsson
2023-08-21
Niklas och hans team på Rocket Digital har grymt bra koll på SEO. Rekommenderar!
Björn
Björn
2023-07-12
Jag hade ett SEO problem som jag inte lyckades åtgärda. Efter att ha pratat med flera andra om problemet samt spenderat många timmar med att leta efter en lösning så fick jag kontakt med Niklas. Niklas lyckades att hitta vad som orsakade problemet och gav mig lösningen! Tack vare honom är nu problemet löst. Niklas är trevlig, professionell, pålitlig och har värdefulla expertkunskaper inom området. Jag kan varmt rekommendera Niklas och Rocket Digitals tjänster! Tusen tack för all hjälp, mycket uppskattat!
Kajsa Olsson
Kajsa Olsson
2023-04-17
Hade en lång och givande diskussion med Niklas som började med en fråga om SEO. Det hela avslutades med att han rekommenderade mig att inte använda hans tjänster just nu utan fokusera på andra bitar. Stort tack Niklas för en väldigt givande diskussion och bra tips hur jag ska tänka framåt. Jag ser fram emot att få ta del av dina tjänster när vi kommit en bit längre på vår resa.
Jakob Ragnarsson
Jakob Ragnarsson
2023-04-11
Grymt kunniga och anpassar sina förslag efter din typ av företag.
Alizade Kash
Alizade Kash
2023-04-06
Fem stjärnigt engagemang och personlig service. Dessutom är de super trevliga att ha att göra med. Varmt rekommenderar 😎👍
Emelie Bengtsson
Emelie Bengtsson
2023-02-17
Trevliga, proffsiga, kunniga! Jag är supernöjd med mötet jag hade med Niklas på Rocket Digital! Kan varmt rekommendera deras tjänster!
Thomas C.
Thomas C.
2022-12-22
Jag driver ett arkitektkontor och Bright Rocket Digital hjälpte mig att få högre placeringar på Google och mer kundförfrågningar. De håller vad de lovar!
Linus Strömqvist
Linus Strömqvist
2022-04-05
Rekommenderar verkligen! Jag pratade precis med Niklas på Rocket Digital och det var ett mycket trevligt och givande samtal. Jag ringde upp Niklas och pratade med honom om SEO i över 1 timme och fick mängder av tips och idéer till min sajt - helt kostnadsfritt! Behöver ni hjälp med SEO så rekommenderar jag verkligen att ni slår en signal till Niklas!
Lars Törnblad
Lars Törnblad
2021-11-09
Mycket professionella och effektiva. Ger snabb hjälp och fokuserar på det som är viktigt för just ditt företag.

SEO byrå i Luleå

Bli hittad av företag och människor som vill ha det du säljer!

Visste du att 93% av den globala internettrafiken kommer från Googlesökningar? 

När dina potentiella kunder är redo att göra ett köp använder de Google precis som du.  

75% av de som Googlar klickar inte förbi första sidan.

Om ditt företag inte är på en topposition i Google är du osynlig för dina kunder.

Men det är inte dina konkurrenter.

SEO hjälper ditt företag att ranka högre på Google. 

Att ranka högt på Google innebär mer trafik till din webplats och fler kunder. 

Inte en vanlig SEO byrå i Luleå

Vi är en SEO byrå i Luleå som hjälper företag att få fler besökare via Google. Vill du att er hemsida ska börja leverera leads eller mer försäljning?  

Har ni anlitat ett SEO bolag som lovat guld och gröna skogar men inget händer? 

Bra, då kan du vara en perfekt matchning. 

Det roligaste vi vet är att lyckas med kunder där andra SEO bolag misslyckats och ta nybörjare ifrån botten till toppen av Google.  

Är du ute efter en SEO byrå i Luleå som kan hjälpa er att få fler besökare erbjuder vi SEO paket:

 • Utan begränsningar – Vi optimerar oändligt med sökord
 • Vi hjälper er att skapa en säljande layout till hemsidan 
 • Formulär som konverterar besökare till heta leads.

Google-Ads

Som seo-byrå hjälper vi er självklart med Google-ads i Luleå också för att uppnå era försäljningsmål.

SEO Länkar

Länkar är väldigt viktigt för höga placeringar på Google (off page seo) .
Vi fixar dem åt er!

Förtroendesignaler

Vi hjälper er att samla positiva omdömen ifrån existerande och nya kunder.

On-page optimering

Vi tittar på er webbplats och jämför den med konkurrenten som ligger  nummer ett på de sökord ni vill synas högst på.

Sedan gör vi förändringar på er hemsida så att den blir bättre än konkurrenternas i Googles ögon. 

Tekniska förbättringar

Sökmotoroptimering kan vara ganska komplicerat, men oroa dig inte.

Den goda nyheten är att vi begär inte att ni ska förstå eller utföra några avancerade ändringar av hemsidan. Vi gör det åt er!

Sökordsanalys & Strategi

På Google pågår oändligt med små och stora tävlingar om första platsen på sökord. 

Vi hittar både enkla sökord för snabba framgångar och svårare för framtiden.

Avstämningar & Support

Som er SEO byrå i Luleå stämmer vi av med er att de förändringar vi vill göra är ok, innan vi gör dem. 

Ni får rapporter med hur sökorden samt hur besöksantalet utvecklas. 

Kunder i urval

Vad våra SEO kunder säger

Frågor & Svar om...

SEO

SEO är en akronym för det engelska ordet search engine optimization. På svenska går det umärkt att använda både SEO och sökmotorsoptimering.

Att inte arbeta med Search engine optimization eller SEO  är ungefär som att sätta upp en reklamskylt i skogen. Syns man inte, finns man inte. 

SEO i Luleå kan vara tufft, men är klart värt det

Att bara ha en webbplats kommer inte räcka för att skaffa nya kunder även om sökmotorsoptimering inte är den enda möjligheten. 

Det är två nästan helt skiljda tekniker och kommer med både distinkta för och nackdelar. 

En SEO text som tar några timmar att skriva kan i praktiken generera 100-tals, ibalnd 1000-tals nya kunder eller försäljningar på Googles organiska lista. 

Din kostnad är bara tiden det tog att skriva artikeln. 

SEO är ett maraton.

Det är en stor utmaning att som SEO byrå i Luleå ta in nya kunder på konkurrensutsatta sökord utan ranking sedan tidigare. 

Google-Ads stora uppsida är snabba resultat. I praktiken kan du starta en kampanj och börja få nya besökare samma dag. 

Nackdelar SEO 

 1. SEO kräver tid och tålamod: En SEO strategi kräver är en långsiktighet och kan ta månader, till och med år för att producera resultat, medan Ads kan generera omedelbara besök och potentiella kunder. 

 2. Osäkerhet med rankning: Googles-algoritm uppdateras kontinuerligt, vilket kan påverka din webbplats ranking. Det kräver kontinuerlig anpassning och övervakning.

 3. Hård konkurrens: Många företag satsar på SEO varvid det kan vara svårt att konkurrera med etablerade webbplatser i populära nischer.

 4. Initiala kostnader: Annonskampanjer kräver initiala investeringar, men de kan ge snabba resultat, medan en SEO strategi kan vara kostsam på kort sikt.

 5. Ingen garanti för resultat: Även om du följer alla bästa praxis för SEO finns det ingen garanti för att din webbplats kommer att rankas högt eller generera trafik.

Nackdelar Ads

 1. Kostnader kan vara höga: Annonsering kräver en kontinuerlig budget för att bibehålla synlighet på nätet, och kostnaderna kan öka snabbt, särskilt i konkurrensutsatta nischer.

 2. Omedelbara resultat, men temporära: Annonskampanjer kan generera omedelbar trafik och synlighet, men när du slutar betala för annonseringen försvinner resultaten.

 3. Bannerblindhet och annonsutmattning: Många internetanvändare har utvecklat ”bannerblindhet” och ignorerar omedvetet annonser.

 4. Svårt att mäta exakt ROI: Det kan vara utmanande att mäta exakt avkastning på investeringen (ROI) för annonsering, särskilt om dina mål är komplexa eller inte direkt kopplade till webbplatstrafik.

 5. Användarförtroende och annonstransparens: Vissa användare är skeptiska mot annonser och förlitar sig på organiska resultat för att hitta pålitlig information, och bristen på annonstransparens kan skapa förtroendeproblem.

En teknik är därmed sagt in nödvändigtsvis är bättre än det andra utan fungerar bra i kombination.

Det viktiga är egentligen att man förstår sina egna nyckeltal och man er medveten om marknadsföringsformens för och nackdelar. 

Det finns många faktorer som påverkar hur snabbt en sida ökar i ranking på Google. 

Ert utgångsläge och konkurrensen i er bransch avgör hur snabbt ni kan gå ifrån noll till topp-placeringar på Google. 

Om man har en etablerad domän med lång historik på Google går sajten att oftast att ranka mycket snabbare än en helt ny domän. 

Vill du veta hur snabbt ni kan ranka er sida? Kontakta oss, en seo byrå i Luleå

 

Det är fantastiskt när kunder är duktiga skribenter, motiverade och kan stå för den här biten själva eftersom det blir bättre när faktiska experter håller i pennan. Givetvis får man instruktioner. 

Så är det dock inte i 90% av fallen varpå vi bistår med seo text som seo byrå. 

SEO står för Search Engine Optimisation eller på Svenska sökordsoptimering. 

Vad är det exakt? Det spelar ingen roll om du frågar proffs eller amatörer så kommer alla ge dig olika svar. Däremot tror jag vi kan vara överens om att syftet är att öka en hemsidas synlighet på sökmotorer igenom att uppnå höga positioner. 

Det är svårt att besvara vad SEO i Luleå kostar utan titta på konkurrensen på era sökord, er hemsida och  utgångsläget. 

Sökmotoroptimering pris är överhuvudtaget dessvärre svårt att ge raka svar på utan att veta era förutsättningar. Kontakta oss så ger vi er ett kostnadsfritt förslag!

Enkelt uttryckt är det som händer bortom din hemsida, men som påverkar din ranking. Oftast menar man länkar ifrån en till en annan sida när man använder ordet off page inom SEO. 

Vill du har hjälp med lokal sökoptimering Luleå eller digital marknadsföring har du kommit till rätt plats. Vi är specialister på lokal SEO.  

Google är utan tvekan världens största sökmotor.

Vi, alltså du och jag är online 24/7 och gör både medvetet och omedvetet sökningar varje vecka.  

I Sverige görs det över 50 miljoner sökningar varje dag. Vi optimerar hemsidor för våra partners räkning för bättre positioner, mer relevant trafik till sin hemsida, samt att få in fler kunder.

Det är ingenting man går runt och tänker på, inte ens vi som arbetar med Googles sökresultat reflekterar över det särskilt mycket.

Om man dock verkligen kan ta in vad jag precis skrev, förstår man  att närvaro på Google är otroligt viktigt för företag. 

Lokal SEO är en optimeringsstrategi som syftar till att förbättra ett företags synlighet när potentiella kunder söker efter lokala produkter eller tjänster. 

Dels visar Google lokala resultat vid flera typer av sökningar per automatik. Till exempel om någon googlar: tandläkare, snickare, jurist och så vidare. 

Lokal SEO fokuserar på att öka företagets närvaro på plattformar som Google och Google Maps i första hand i Sverige. 

Vill ni synas lokalt med SEO i Luleå? Kontakta oss

Beroende på vilka SEO insatser ni önskar eller behöver så varierar kontraktslängden för sökmotoroptimering. 

De flest vill inte betala i en klumpsumma. Istället vill man göra förändringar över tid och dessutom ha support när man klättrar i Googles sökresultat. 

Som SEO byrå i Luleå kan lova är att försöka möta era önskemål med en skräddarsydd offert.

Nej, det gör vi i regel inte med vissa undantag. Vi har företag i samma bransch, men inte sådana som geografiskt konkurrerar med varandra. 

Det är inte omöjligt att räkna ut, men nästan. Som sagt, det beror på er bransch och er hemsidas utgångsläge. 

Googles sökresultat är baserat på 100-tals om inte 1000-tals regler som är i ständig förändring. Numera använder Google dessutom AI varpå Google själva inte vet exakt hur deras algoritm fungerar. 

Vad vi kan lova är seniora SEO konsulter med över tio års erfarenhet av att hjälpa företag öka deras digitala närvaro och mer organisk trafik. 

 

 

Ja, vi jobbar med länkar. Läs mer om SEO länkar .

Off-page (länkar) är en del viktig del av sökmotoroptimering (SEO) som fokuserar på aktiviteter utanför din webbplats som kommer påverka din sidas ranking. Därför kallas det, off-page.

Att mäta länkar är kärnan i Googles algoritm.

Det handlar om att skapa auktoritet och trovärdighet i ögon för din webbplats.

 • Länkbyggande är en av de mest betydelsefulla aspekterna av off-page SEO.
 • Det innebär att du försöker få andra webbplatser att länka till din webbplats.
 • Kvalitetslänkar från auktoritativa och relevanta webbplatser kan bidra till att förbättra din webbplatsens ranking i sökmotorresultaten.

Det är viktigt att notera att off-page SEO inte bara handlar om att få så många länkar som möjligt, utan om att bygga en hållbar och högkvalitativ webbplats som andra webbplatser naturligt vill länka till.

Överdriven eller spamaktig användning av länkbyggande kan resultera i straff från sökmotorer, så det är viktigt att följa bästa praxis

Det beror på vad du tror kunna dig tjäna på öka din trafik samt dina leads med i somliga fall 1000% per månad. 

Nej, om du är villig att lägga in timmarna på att lära dig SEO så behöver du ingen konsult eller seo-byrå Luleå. Dessutom är det rätt så roligt!

Däremot om du tror dig kunna tjäna mer pengar på att fokusera på din spetskompetens avråder jag dig starkt eftersom ens SEO kunskaper i princip är dagsfärska. 

Det går inte att svara på utan veta mer om er hemsida och ert företag. Den snabbaste hemsidan jag rankat började få försäljningar efter en vecka på organiska besökare ifrån Google. 

För rätt kund är vi Sveriges bästa seo-byrå i Luleå.

Vad vi märkt över åren är att personkemi och engagemang är lika viktigt som själva tekniken eller våra färdigheter. 

Vad vi kan lova är en SEO konsult i Luleå med lång erfarenhet och faktiska referenser för sitt arbete. 

SEO-byråer är dessvärre kända för att följa en tveksam praxis när det gäller att anställa och fakturera sina kunder. Dessutom är det inte ovanligt att seo köpare förälskar sig i en säljare som både saknar praktisk kunskap och kommer ha väldigt lite med er praktiska SEO lösning att göra. 

SEO är en komplex disciplin som kräver en djup förståelse för  algoritmer, tekniska färdigheter.

Kunder som betalar premiumpriser för att få experthjälp har rätt att förvänta sig högkvalitativa tjänster. Att bli fakturerad som om du anställer en SEO-veteran och sedan få en nybörjare kan vara kostsamt och ineffektivt.

Här är några steg som företag kan ta för att skydda sig mot att bli lurade av oerfarna konsulter och SEO byråer:

Fråga efter referenser: Begär att få träffa och intervjua den faktiska konsulten som kommer att arbeta med din webbplats. Be om referenser från tidigare kunder och granska deras resultat och erfarenhet.

Förtydliga förväntningar: Tydligt kommunicera dina förväntningar med byrån och se till att du får skriftliga avtal som klart beskriver de tjänster som kommer att tillhandahållas.

Förståelse för teknisk kompetens: Ställ tekniska frågor under konsultationen för att bedöma konsultens faktiska kunskap och förmåga att genomföra SEO-effekter.

Försiktighet med löften om snabba resultat: Var skeptisk mot byråer som lovar snabba rankningsförbättringar eller drastiska trafikökningar inom en kort tidsram. SEO är oftast en långsiktig strategi.

Sammanfattningsvis är det av avgörande betydelse att vara proaktiv när du väljer en SEO-byrå och gör egen efterforskning för att säkerställa att du får vad du betalar för.

Att välja en byrå med en dokumenterad erfarenhet och expertis är avgörande för att uppnå framgång inom sökmotoroptimering.

Som SEO-byrå specialiserar vi oss på att hjälpa våra kunder sälja eller få fler offert-förfrågningar via nätet.

I början av samarbetet med er genomför vi som SEO-byrå en tar vill tillsammans fram en målbild för och kartlägger era branschspecifika utmaningar. Det kan inkludera att definiera målsättningar, målgrupper och konkurrentanalys.

 1. Webbplatsrevision: Vi som SEO-byrå genomför en noggrann granskning av er webbplats för att identifiera tekniska problem, strukturella problem, innehållsbrister och andra områden som kan påverka webbplatsens prestanda i sökmotorresultaten.
 2. Nyckelordsoptimering: Vi utför nyckelordsforskning för att identifiera relevanta söktermer som människor använder för att hitta produkter eller tjänster inom er bransch. Dessa nyckelord används sedan för att optimera innehållet på webbplatsen.
 3. Teknisk SEO: Som SEO-byrå arbetar vi med att lösa tekniska problem på webbplatsen, såsom sidhastighet, mobilanpassning, URL-struktur, sökbarhet och säkerhet. Detta säkerställer att webbplatsen är sökmotorvänlig.
 4. Innehållsoptimering: Vi hjälper till att skapa och optimera kvalitetsinnehåll som är relevant för målgruppen och innehåller de identifierade nyckelorden. Detta kan inkludera skapande av blogginlägg, sidor, produktbeskrivningar och mer.
 5. Länkbyggande: En viktig del av SEO är att skapa högkvalitativa länkar från auktoritativa och relevanta webbplatser. SEO-byrån arbetar med att identifiera möjligheter för länkbyggande genom gästinlägg, samarbetspartners och andra strategier.
 6. Rapportering och analys: Vi övervakar och rapporterar regelbundet om webbplatsens prestanda, inklusive rörelse i sökmotorresultaten, trafik, konverteringar och andra relevanta metriker. Analysen används för att justera strategin och optimera resultaten.
 7. Underhåll och uppdatering: SEO är en ständigt pågående process eftersom sökmotoralgoritmer och webbplatser kontinuerligt förändras. Vi fortsätter att arbeta med er för att säkerställa att webbplatsen förblir konkurrenskraftig och relevant.

Det är viktigt att notera att resultaten av SEO-arbete inte är omedelbara och kan ta tid att visa sig.

En pålitlig SEO-byrå fokuserar på att bygga en stark och hållbar online-närvaro för sina. Samarbete och kommunikation mellan oss som seo-byrå och er som klient är nyckeln till att uppnå effektiva och hållbara SEO-resultat.

 

Sökmotoroptimering eller förkortat SEO är svårdefinerat eftersom det innefattar 100-tals, om inte 1000-tals regler. 

Därtill finns ingen öppen manual utan hur Google bedömer en hemsida är till viss del hemlig. 

I den här texten är det t.ex. viktigt att jag nämner orden: Google Adwords Byrå, SEO Byrå, SEO byråer Marknadsföring, SEO typ 50 gånger och SEO byrå i Luleå bland 200 andra fraser som är viktiga om man vill ranka på sökordet SEO byrå i Luleå och digital marknadsföring. 

För så är det, Google är en korraleringsmaskin som egentligen inte vet vilka texter eller hemsidor är bäst utan kan bara jämföra dem inbördes. 

Det finns flera andra sökmotorer utöver Google som används över hela världen.

 1. Bing: Drivs av Microsoft och är en av de största konkurrenterna till Google.  Bing används ofta som standardsökmotor i Microsofts operativsystem och webbläsare.

 2. Yahoo: Yahoo Search har varit en viktig spelare i sökmotorvärlden i. De använder dock numera Bing som sökmotor varpå man kan diskutera om det är en unik sökmotor. 

 3. DuckDuckGo: DuckDuckGo skiljer sig från de flesta andra sökmotorer genom att prioritera användarnas integritet. De sparar inte användarinformation eller spårar användare. 

 4. Yandex: Yandex är den största sökmotorn i Ryssland. Den erbjuder sökresultat på flera språk och har en mängd olika tjänster, inklusive e-post och kartor.

 5. Baidu: Baidu är den mest använda sökmotorn i Kina och erbjuder sökresultat på kinesiska. 

Observera 90-95% av alla sökningar i Sverige görs via Google varpå det sällan lönar sig att lägga extra resurser på någon annan sökmotor.

Är man 1:a på ett sökord i Google, brukar man lägga högt i Bing också. 

SEO Luleå...

Mer än bara En Seo Byrå i Luleå

Vi har kunder i hela Sverige. Bland annat i StockholmÅkersberga, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Jönköping, Kalmar, Luleå, Malmö, Nyköping, Örebro, Södertälje, Sollentuna, Upplands Väsby, Uppsala, Vallentuna, Västerås, VäxjöTäby och hjälper bolag i många olika branscher vinna på Google. 

Förutom att SEO vi bygger hemsidor, sätter upp kampanjer i sociala medier och hjälper kunder med  övergripande digitala marknadsföring. Vår ambition är inte att bli störst utan det bästa SEO bolaget i Luleå