SEO Byrån

T&S Reklam nominerade till svenska SEO priset.

Vår kund T&S reklam har nominerats till svenska SEO priset i klassen kläder b2b som ett av fem företag.

Det är väldigt roligt för vår del eftersom vi hjälpt TS med sökmotoroptimering under en lång tid och har haft ett finger med i spelet nästan ifrån början.

När jag för första gången pratade med Jakob så omsatte den svenska näthandeln 6 miljoner. Idag närmar man sig 40 miljoner med verksamhet både i Sverige och Norge.

Vi har inte flesta sökord på topp 100 indexet i branschen, men i termer av troféord är vi utan tvekan den dominanta spelaren.

Det har varit en fantastiskt roliga resa på Google som inte är slut.

Om nomineringen

Svenska SEO-priset är en jurybedömd tävling för e-handel inom SEO. Juryn kommer titta på organisk synlighet och tillväxt i söket när man tar fram vinnarna inom 20 olika kategorier

Mer om priset på https://svenskaseopriset.se/

Du kanske undrar vad vi gör för att lyckas?

Kort och gott klassisk SEO tillsammans med en krydda av att våga testa nya idéer.

Att vara en toppspelare inom en konkurrensutsatt bransch är som att ställa upp i Formulet1. Små skillnader och ett öga för detaljer gör en väldigt stor skillnad i slutändan.

Välj din SEO-byrå med omsorg

Summering

Även om vi vill sola oss i glansen, så vill jag passa på att hylla Jakob som är ansvarig på T&S reklam. Han har varit en fantastisk kund över de här åren.

Vi har bidragit med några viktiga idéer, men sådana har de flesta människor byrålådan full av. Det som skiljer T&S ifrån andra aktörer på marknaden är en genuin nyfikenhet och ett helhjärtat fokus på att faktiskt vinna online.

Det känns fantastiskt att kunna skryta över att ett finger med i era framgångar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *